Bed and Breakfast

heerlijk overnacht vanaf 35 pp v2 400px

Alkmaarse Bed and Breakfast

evf2010-06-07-0062De Alkmaarse Bed and Breakfast is te vinden in het hartje centrum van Alkmaar, vijftien minuten lopen vanaf het treinstation (centraal) en vijf minuten vanaf busstation (kanaalkade).

We zijn gevestigd in een monumentaal pand uit 1630. Het gebouw heeft binnen en buiten veel originele details wat direct voor een warme sfeer zorgt. Daarnaast hebben de kamers het comfort van deze tijd, zoals een luxe regendouche, heerlijke bedden, wifi en digitale televisie. De drie slaapkamers met gedeelde badkamer en/of toilet zijn verschillend qua oppervlakte en indeling. Daarnaast beschikt de Alkmaarse Bed & Breakfast ook nog over een aantal appartementen.

 

Gezellige monumentale living

evf2008-11-29-7799Naast uw slaap- en badkamer is er de living, een gezellige monumentale woonkamer. U heeft een prachtig uitzicht over de gracht Luttik Oudorp met authentieke panden en diverse boten en bootjes.

De moderne, compleet ingerichte keuken staat voor u klaar om zelf een heerlijke maaltijd bereiden.

Dit vertrek kan apart gereserveerd worden voor workshops, dinerparty’s, familiedagen of andere bijeenkomsten. Voor een prijsopgave kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier.

 

Kamer 1

Deze tweepersoonskamer bevindt zich net als de gemeenschappelijke living op de eerste verdieping. Er is een eigen ruime inloopdouche en wastafel, het toilet is op de gang tegenover de kamer.

Kamer 2

Deze gezellige slaapkamer is ruim opgezet en heeft net als alle andere kamers elementen uit de 17e eeuw. Tevens kunt u gebruik maken van de living/keuken met uitzicht op de gracht.
De gedeelde badkamer met toilet op dezelfde etage is van alle comfort voorzien. Er is een gedeeld balkon op het westen waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de rust.

 

Kamer 3

Deze ruime kamer heeft naast een tweepersoons bed een slaapvide. Deze aparte zolderkamer met twee eenpersoons bedden is ideaal voor uw kinderen (vanaf 8 jaar), die het als een eigen boomhut zullen ervaren.

U kunt gebruik maken van de keuken en living. De gedeelde badkamer met toilet op dezelfde etage is van alle comfort voorzien.. Er is een gedeeld balkon op het westen waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de rust.

 

Appartementen

Naast deze drie Bed & Breakfastkamers hebben we ook nog een aantal appartementen in de naastgelegen panden ter beschikking.

appartement voor longstay

Indoor Camping

Bent u op zoek naar een aparte B&B ervaring of zoekt u een B&B voor een grotere groep? Dan is onze Indoor City Camping Alkmaar een heel leuk idee!

Indoor City Camping Alkmaar

 

 

 

Reacties

Bed and Breakfast — 1 reactie

  1. Pingback: Alkmaar 2016 | Volg mijn reis