Appartementen / longstay

Appartementen & longstay Alkmaar

De Alkmaarse Bed and Breakfast beschikt naast de B&B over een aantal appartementen die voor korte of langere tijd gehuurd kunnen worden. Ideaal voor mensen die tijdelijk in de regio Alkmaar werken en graag het gemak en comfort van een eigen appartement willen hebben.

Ieder appartement is voorzien van open keuken en eigen badkamer met douche en toilet.

Appartement 4 (max. 2 personen)

Dit appartement heeft een mooi uitzicht over het Victoriepark. Onlangs is het gehele appartement gerenoveerd en opnieuw ingericht. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden.

Appartement 6 (max. 4 personen)

Dit moderne appartement beschikt over een serre en eigen buitenterras. De slaapkamer bestaat uit drie eenpersoons bedden. In de woonkamer met open keuken kan een vierde volwaardige slaapplaats gemaakt worden van de slaapbank.

Appartement 8 (max. 2 personen)

Dit sfeervolle appartement met uitzicht op het Victoriepark heeft een grote open keuken. De slaapvide met tweepersoonsbed is via een stijle trap bereikbaar. Hierdoor is dit appartement niet geschikt voor mensen die slechter ter been zijn.

 

Longstay

Wilt u langere tijd gebruik maken van een van deze appartementen? Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk in de regio Alkmaar werkzaam bent? Informeer naar de mogelijkheden, zodat we u een prijs op maat kunnen aabieden.